Een tuinontwerp voor elke tuin

Wat is een goede indeling van mijn tuin? Wat is het juiste tegelformaat voor mijn ‘buiten’? En welke kleurencombinaties passen goed bij elkaar in de tuin? De keuzes voor uw ideale tuin zijn enorm. Voor het perfecte tuinplaatje bent u bij Postmus aan het juiste adres. Een goed tuinontwerp is een garantie voor jarenlang buitenplezier. Of u nu groene vingers heeft – of juist niet; op basis van uw wensen creëren wij de tuin die past bij uw thuis. Zorgeloos buitenleven begint bij Postmus.

Van uniek ontwerp tot professionele aanleg

Postmus Tuinontwerp is thuis in totale tuinaanleg. Dit betekent dat wij het gehele proces voor u kunnen verzorgen. Van een uniek tuinontwerp, ruime keuze uit prachtige tuinproducten tot professionele  aanleg van de tuin. Onze tuinspecialisten maken méér van elke tuin, waar u ook woont. Want met Postmus is uw buiten beter. Of het nu om een kleine tuin, voortuin of achtertuin gaat – in de stad of op het platteland. Voor een zeer scherpe prijs bent u verzekerd van een zorgeloze totaalaanpak.

Vraag hier een tuinontwerp aan

Koop uw tuinmaterialen bij Postmus.nl & ontvang een GRATIS 3D Tuinontwerp

Uiteindelijk is het vooral een kwestie van zien. Wij brengen uw tuinontwerp digitaal tot leven met een 3D-ontwerp. Onze tuinspecialisten verwerken al uw wensen en ideeën gratis voor u in een design. Tot in het kleinste detail. Een 3D-tuinontwerp verzorgen we vanaf € 350,-. Neemt u de tuinproducten voor uw nieuwe ‘buiten’ af bij Postmus? Dan vervallen de kosten voor het ontwerp.

Voordelen van Postmus

Vakkundig advies
Professioneel tuinplan
Totaalaanpak van ontwerp tot aanleg
Volop tuininspiratie
Een passend ontwerp voor elke tuin
Voordelig vakwerk

Waar moet u op letten bij het ontwerpen van een tuin?

Hoe haalt u met een tuinontwerp het meeste uit de beschikbare ruimte? Een tuin ontwerpen is maatwerk. Want naast de afmeting en indeling, zijn er meer zaken waar u op moet letten. Denk bijvoorbeeld aan de ligging van de tuin. Wilt u ontbijten in de ochtendzon of juist zo lang mogelijk kunnen genieten van zwoele zomerdagen? Houd dan bij het ontwerp rekening met de stand van de zon en de plek waar uw tuinmeubelen komen te staan. Ook het soort beplanting staat of valt met zonlicht. Bloeiende borders hebben nu eenmaal meer zon nodig dan groenblijvers.

Bezoek onze showroom voor tuininspiratie

Tips voor een tuin ontwerp:

  1. Doe inspiratie op en ontdek de mogelijkheden
  2. Verzamel de tuinstijlen die bij u passen
  3. Maak een schets van een uw tuin en de gewenste indeling
  4. Denk na over de opstelling van tuinmeubelen
  5. Kies de stijl die bij u en uw buitenleven past


Een passend podium voor uw perfecte tuin

Bij Postmus vindt u alle producten voor de tuin. Van tuintegels en sierbestrating tot stijlvolle tuinhuizen en comfortabele tuinmeubelen. Inspiratie nodig? In onze showroom vindt u tientallen opstellingen van complete tuinen in diverse stijlen. Of u nu kiest voor een modern, strak tuinontwerp of juist sfeervol landelijk tot rust wilt komen in uw tuin: ons ruime, veelzijdige assortiment laat al uw tuinwensen uitkomen. Ontdek online alvast de mogelijkheden en laat u inspireren door Postmus.

Uw ideale buitenleven begint bij Postmus.nl

Het buitenleven begint bij Postmus. Wilt u een uniek tuinontwerp laten maken of uw bestaande tuin opnieuw inrichten? We nemen u graag mee in de tuinwereld van Postmus. Kom langs bij onze showroom in Valkenburg, vlakbij Leiden, en ontdek hoe wij uw buitenleven écht bijzonder maken. Van een tuin ontwerpen tot professionele tuinaanleg; wij zorgen voor het perfecte tuinplaatje. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u uw wensen bespreken met een van onze tuinspecialisten? Neem dan contact op voor vrijblijvend tuinadvies of plan direct een afspraak.

Vraag hier een tuinontwerp aan