Ga samen met onze tuinexperts uw tuin samenstellen

De keuzes die allemaal mogelijk zijn voor het buitenleven zijn enorm. Hoe kan ik mijn tuin het beste indelen met terras gedeelte en groenstroken? Wat is de juiste tegel formaat in mijn tuin? Welke kleuren combinaties, passen goed bij elkaar? Diverse vragen die zomaar bij u ook op kunnen komen.

Wij kunnen daar als Postmus-Tuinontwerp bij ondersteunen. Een 3D tuinontwerp zou u daar enorm bij kunnen helpen, vanaf 150,- gaan wij voor u aan de slag. Maar door onze jarenlang tuin expertise met Postmus.nl, kunnen wij het 3D tuinontwerp gratis voor u verzorgen. Wanneer u de tuinproducten voor uw tuin afneemt bij ons, zullen de kosten voor het tuinontwerp vervallen.

Van ontwerp tot aanleg van de tuin

Wij ondersteunen u graag tijdens de realisatie van een nieuwe tuin. Wij als Postmus.nl zijn gespecialiseerd in de totale tuinrealisatie. Dat betekent dat wij een tuinontwerp, de tuinproducten en de aanleg van de tuin kunnen realiseren.

 

Wat kunnen wij u allemaal bieden bij Postmus.nl?

Het buitenleven begint bij Postmus. Wilt u uw tuin opnieuw inrichten, ontvangen wij u graag bij onze showroom in Valkenburg bij Leiden. Van ontwerp tot de aanleg van de tuin, uw wensen en onze advies maken uw nieuwe buitenleven tot iets bijzonders. Wij nemen u graag mee in de wereld van Postmus.nl met de onderstaande video.

Wilt u graag direct persoonlijk contact? Neem dan hier direct contact met ons op of kom langs bij ons in de showroom in Valkenburg bij Leiden.