Heerlijk genieten van de tuin
Opzoek naar een nieuw buitenleven?

 

Postmus Tuinontwerp

Van uniek ontwerp tot professionele aanleg

Wat is een goede indeling van mijn tuin? Waar moet ik allemaal op letten bij het ontwerpen van mijn tuin? Er komt heel veel kijken bij het ontwerpen en aanleggen van jouw ideale en perfecte tuin.

Postmus.nl - Het buitenleven is de professional in totale tuinaanleg. Dit betekent dat wij het hele proces voor jou kunnen verzorgen. Van een uniek 3D tuinontwerp, een ruime keuze uit prachtige tuinproducten tot en met professionele aanleg van de tuin. Of het nu om een kleine tuin, voortuin of achtertuin gaat, in de stad of op het platteland, wij realiseren elke droomtuin. Bovendien, een goed tuinontwerp is een garantie voor jarenlang buitenplezier! Voor een zeer scherpe prijs, wordt je ontzorgt en ben je verzekerd van een totale tuinrealisatie.

Tuinontwerp laten maken

Liever persoonlijk contact? Plan een afspraak

Op zoek naar tuininspiratie? Bezoek één van onze showrooms in Valkenburg ZH, Amsterdam, Lisse of Zwaanshoek!

Veel gestelde vragen
1. 
Gratis tuinontwerp, hoe kan dat?
2. 
Waar kan ik mijn tuinmaterialen kopen, voor het realiseren van de tuin?
3. 
Hebben jullie ook iemand die de tuin kan aanleggen?

Vind hier uw antwoord op de vragen

 

Klanten beoordelen ons met een:

Alvast wat tuin ideeën en tips?

Waar moet je op letten bij het ontwerpen van een tuin? Hoe haal je met een tuinontwerp het meeste uit de beschikbare ruimte? Een tuin ontwerpen is maatwerk. Want naast de afmeting en indeling, zijn er meer zaken waar je op moet letten. Denk bijvoorbeeld aan de ligging van de tuin. Wil je ontbijten in de ochtendzon of juist zo lang mogelijk kunnen genieten van zwoele zomerdagen? Houd dan bij het ontwerp rekening met de stand van de zon en de plek waar jouw tuinmeubelen komen te staan. Ook het soort beplanting staat of valt met zonlicht. Bloeiende borders hebben nu eenmaal meer zon nodig dan groenblijvers. En zo hebben we nog veel meer tips! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Tuinontwerp laten maken