Wil je een GRATIS* 3D tuinontwerp?
Ontvang een GRATIS* 3D tuinontwerp!

 

Van uniek ontwerp tot professionele aanleg

Wat is een goede indeling van mijn tuin? Waar moet ik allemaal op letten bij het ontwerpen van mijn tuin? Er komt heel veel kijken bij het ontwerpen en aanleggen van jouw ideale en perfecte tuin.

Postmus.nl - Het buitenleven is thuis in totale tuinaanleg. Dit betekent dat wij het hele proces voor jou kunnen verzorgen. Van een uniek 3D tuinontwerp, ruime keuze uit prachtige tuinproducten tot professionele aanleg van de tuin. Of het nu om een kleine tuin, voortuin of achtertuin gaat, in de stad of op het platteland, wij realiseren elke droomtuin. Bovendien, een goed tuinontwerp is een garantie voor jarenlang buitenplezier! Voor een zeer scherpe prijs, wordt je ontzorgt en ben je verzekerd van een totale tuinrealisatie.

Tuinontwerp laten maken

Postmus Tuinontwerp
Postmus Tuinontwerp

 

Koop jouw tuinmaterialen bij Postmus en ontvang een gratis 3D tuinontwerp!

Uiteindelijk is het vooral een kwestie van zien. Wij brengen jouw tuinontwerp digitaal tot leven met een 3D-ontwerp. Onze tuinspecialisten verwerken al jouw wensen en ideeën gratis voor je in een design. Tot in het kleinste detail. Een 3D-tuinontwerp verzorgen we vanaf € 350,-. Neem je de tuinmaterialen voor jouw nieuwe tuin af bij Postmus? Dan vervallen de kosten voor het ontwerp.

Heb je zelf al een ontwerp gemaakt en heb je jouw droomtuin helemaal voor ogen? Natuurlijk ben je bij Postmus ook aan het juiste adres als je alleen tuinmaterialen nodig hebt. Wij bieden je een ruime keuze uit allerlei tuinproducten zoals vlonders, grind, tuinhout, sierbestrating, buitenverblijven, buitenverlichting en nog veel meer. Bezoek één van onze showrooms of neem een kijkje in onze webshop. Wij helpen je graag verder om met de juiste materialen aan de slag te gaan!

Interesse in een 3D tuinontwerp?

Heb je interesse in een 3D tuinontwerp? Neem gerust telefonisch contact met ons op via 071 - 40 13 444 of vul onderstaand contactformulier in en stuur deze op. Eén van onze tuinontwerpers neemt dan binnen 24 uur contact met u op.

*Bij aanschaf van de tuinmaterialen, is het 3D tuinontwerp gratis.
Leuk dat u de showroom wilt bezoeken. Selecteer hieronder de gewenste dag dat u langs wilt komen, hierbij kunt op uw eigen gewenste tijdstip langskomen. Het kan momenteel wat langer duren om in contact te komen met een van onze tuinexperts. Wij doen ons uiterste best om u zo snel en goed mogelijk te helpen/adviseren. Alvast dank voor uw geduld.
U wilt een 3D tuinontwerp laten maken. Voeg foto's en de afmetingen van uw tuin toe in de bijlage
U wilt een 3D tuinontwerp laten maken. Voeg foto's en de afmetingen van uw tuin toe in de bijlage
Typ bovenstaande code over.